torsdag 21 april 2011

Påskläsning

Så här ser min påskläsning ut. Med reservation för att jag blir tvärt sugen på någon annan bok helt plötsligt och plockar upp den istället. Det brukar vara lite farligt för mig att säga att jag ska läsa en speciell bok, för ofta slutar det med att jag istället plockar upp någon annan av någon konstig anledning.Jag kommer nog också att peta in någon deckare, för jag är sugen på att läsa en sådan!

Vad ska ni läsa i påsk?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår precis vad du menar med att bestämmer man sig för en bok blir man isället sugen på att läsa en helt annan! Jag har packat med mig De utvalda tillexempel och började läsa men efter en sida bytte jag till Twilightsagan - den officiella guiden istället, inte för att den andra var dålig eller så men det bara blev så. Har jag även tänkt läsa Släktet av Guillermo del Toro och Jokern av Markus Zusak. De tre, De utvalda, Släktet och Jokern ligger på toppen, men tydligen kan ju sådant ändras fort... Glad påsk i alla fall!

Boknettan sa...

Ha,ha, helt omöjligt att läsa en bok i taget numera.
Först bläddrar man i bokhyllan och hittar någon att börja med, sen köper man någon och börjar läsa i den också, och sen hamnar man alltid på biblan en dag och lånar hem flera stycken som man måste börja i och hinna läsa innan de ska tillbaka. :)

Hanneles bokparadis sa...

klart att man läser parallellt :)

Caroline sa...

Jag ska läsa Me and Mr Darcy av Alexandra Potter. Har jag bestämt. Men jag har inte öppnat den ännu... Idag, kanske?

boksnoken sa...

Just nu läser jag Den orolige mannen av Henning Mankell, och efter den blir det nog nån fler deckare.

Boktokig sa...

thecuriouscaseofthebooks: ja, det är kontsigt det där med att man plötsligt får lust att läsa något annat.

Boknettan: ja, det blir svårare och svårare.

Hannele: Så du gör också det?

Caroline: Blev det så att du läste den?

boksnoken: Härligt med deckare!