onsdag 13 april 2011

Nääh

Jag missade totalt att det var firande av världsbokdagen idag. Den brukar ju vara 23 april, men i år var den visst flyttad pga av påsken. Jag brukar ju alltid göra stor sak av den med eleverna, men i år så nämde jag ju inte ens den. Fast vi hade ändå inte hunnit läsa något eftersom vi hade en fullspäckad dag med matte där en del av matten var att göra chokladbollssmet, musiklektion, chokladbollsrullning, påskkorttillverkning och så lyssnade vi på musikskolans konsert. Redan påskkortstillverkningen var egentligen en sak för mycket, men det var enda chansen att göra något påskpyssel eftersom vi har en Kulturdag imorgon. Det känns trots allt snopet att jag missade dagen. Jag får göra en egen världsbokdag veckan efer påsklovet i stället!

Har ni firat dagen?

6 kommentarer:

klok som en bok sa...

Nej, jag missade det också...

klok som en bok sa...

...och jag var ändå på biblioteket idag kan jag tillägga:-)

bokstödet sa...

Jag missade den också och hela min skola också för den delen. Vi brukar alltid ha en mängd läsaktiviteter och det blir alltid trevligt. Men inte i år. Det glömdes nog bort.

boktagen sa...

Jag hade också missat den, tills jag satte mig vid datorn och upptäckte att alla bokbloggare skrev om det. Pinsamt? Nääh...som du skrev. Man kan ju inte bara byta dag sådär hur som helst!

Ariel sa...

Vi firar den 23:e, så enkelt är det. Man kan inte flytta helgdagar och kalas hursomhelst!

Boktokig sa...

klok som en bok: De kanske också hade missat det.

bokstödet: Skönt att höra att jag inte är ensam!

boktage´n: Det var precis så jag upptäckte det och så var jag tvungen att kolla upp om det verkligen stämde och det gjorde det. De uppmanade alla att fira Världsbokdagen den 13:e istället.

Ariel: Man kan ju tycka det!!!