lördag 19 mars 2011

Vad läser du?

Jag håller just nu på att läsa Fågelns som vrider upp världen, men eftersom man bara ska läsa 150 sidor till varje vecka (följer Kulturradions bokcirkel) så måste jag börja läsa någon annan bok parallellt med denna. Jag avslutade precis en bok idag, så nu är jag utan parallellbok. Därför är jag nyfiken på vad ni läser och bli inspirerad. Så dagens stora fråga är:

Vad läser du just nu?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Jag läser Vredens tid av Stefan Tegenfalk. Har läst ca 70 sidor och är fast./ Anki

Caroline sa...

Angels av Marian Keyes. Första gången jag läser en av hennes böcker på originalspråket.

Västmanländskan sa...

Jag har precis börjat läsa om "Agnes Cecilia en sällsam historia" ur boxen med uppväxtklassiker.

Ellan sa...

Igelkottens elegans av Muriel Barbery. Jag har inte kommit så långt, men känner på mig att det är en fantastisk bok. :-)

Välkommen in till mig: http://www.lampskenet.blogspot.com/

Ha en bra dag!

My Myself and I sa...

Vredens tid har jag också läst - rekommenderas!

Nu läser jag En helvetes vinter av Daniel Woodrell. Och så har jag en halv meter böcker på kö som ligger och skriker efter mig!

Hanneles bok-paradis sa...

läser en del (rese)böcker om England

boktagen sa...

Jag läser Höstoffer av Mons Kallentoft. Har inte kommit mer än 10 sidor, så jag kan inte säg om den är bra eller inte ännu.

Anonym sa...

Jag läser Splendour av Anna Godbersen typ romance i New Yorks överklass år 1900.

mimmimarie sa...

Jag läser Agneta Pleijels trilogi om en släkt från 1700-1800-talet i Stockholm. Just nu på den sista boken "Syster och bror".

Boklusen sa...

Jag läser ingenting just nu! Ovanligt för att vara mig, men jag har så mycket som jag ligger efter i efter resan så jag ligger lågt... Vid sängkanten blir det tidskrifter!

Gittan sa...

Läser som du "Fågeln som vrider upp sig själv" och paralellbok just nu är Vyssan Lull - riktigt otäck men kan inte låta bli denna tredja bok i Hammarbyserien. Det ska bli spännande att "vara med" i Bokcirkeln i P1. Kika gärna in på "Min bokblogg", har precis börjat och läser inte så fort men läser nu mer eftersom det är den bästa medicinen till stress. Har börjat följa en del bloggar - och kommer att lägga till din på min lista...

Gothique sa...

Samma bok som du, faktiskt. Och av samma anledning.

franziengland sa...

Jag läser Bitterfittan av Maria Svedland. Kan inte ge något utlåtande ännu, då jag bara kommit ca 40-50 sidor.

Syster Värst sa...

När du ställde frågan läste jag "Den flerfaldige mördaren" av Björn Hellberg och nu läser jag "Stråk av rött" av Elizabeth George.
Hellberg-boken var som vanligt bra, om man gillar Sten Wall-deckarna, och det gör jag. Den andra boken vet jag inte riktigt än. Jag har läst ett par deckare av Elizabeth George tidigare, men inte riktigt fastnat för hennes böcker, men här om året fick jag denna, så nu var det dags att ge sig på den kände jag...

Boktokig sa...

Vad trevligt med så många boktips! Tack snälla ni!!!!