lördag 12 mars 2011

Marabou Mango

Jag gjorde ett impulsköp precis innan jag lämnade ICA. Stort misstag. Inte för att det inte var gott utan precis tvärtom. Nu har jag fått ett nytt beroende. Marabou Mango. Chokladsmaken och så den friska mangosmaken... mmmm... Precis en smak som passar mig just nu!

7 kommentarer:

Amy sa...

Har inte testat den än, måste göras snarast!! =)

BokMamma sa...

Jag såg det också på Ica idag men jag var inte lika modig som du :) Jag körde på ett säkert kort och köpte den vanliga :)

franziengland sa...

Hej! Åh så kul att läsa! Jag skrev PRECIS till Karin där någon kommenterat kring denna choklad. Vi fick den av några som var här och hälsade på och INGEN i vår familj tyckte om den och vi gillar ändå både mango och torkad frukt i vanliga fall. Visst är det roligt och härligt att vi är så olika :) ! Jag fördrar absolut Mint eller Frukt&Mandel. Trevlig kväll och kram!

Boktokig sa...

franziengland: Ja, det är tur att man är olika så det finns många olika smaker. Mint kan jag inte med, men Frukt & Mandel gillar jag. Jag har förstått att det råder delade meningar med denna choklad, men jag tyckte som sagt om den. Jag är en sådan som växlar rätt mycket i min smak av godis. Ett tag gillar jag en viss sorts godis och vill bara äta den och en annan gång så är det något annat som gäller. Choklad i olika former är favoriten. I somras var det choklad med en sorts mousse med jordgubbssmak som var favoriten.

Bokmamma: Jag gillar att pröva nya saker. Ibland gillar jag det jag prövar och ibland inte.

Amy: Blir spännande att höra vad du tycker!

LINA - BIBLIOFILERNA! sa...

Låter farligt gott! =D Tack för tipset! =)

franziengland sa...

Å, mint som är min favorit :) . I England gillar de mintchoklad (After Eight kommer inte härifrån utan orsak), så jag har nog hamnat rätt med tanke på det :) .

Boklusen sa...

Jag har provat den, men tyckte inte att den var någon hit. Min favvo är schweizernöt!