fredag 7 januari 2011

En julklapp till

Jag har ju glömt att berätta. Jag fick en bok till i julklapp på självaste nyårsafton. Jippi! Jag blev så glad, både för boken men också för att det säger jättemycket om vilken fin vän jag har. Hon hade hittat Mord på menyn av Jan Mårtenson och valt att köpa den eftersom hon hade lagt på minnet att jag tyckt att jag blev så matsugen när jag läste hans böcker. Att jag tyckte att de var så härliga på grund av det. Och jag kan lägga till att det var inte nyss jag pratat om det utan ett bra tag sedan. Hon är riktig vän som bryr sig och lägger detaljer på minnet om mig. Jag blir så rörd bara jag tänker på det! Tusen, tusen tack min vän!

Ps. Jag har BTW hittat flera recept som jag bara måste pröva att göra. Vad sägs om en Räksoppa? Pepparbiff? Citronflarn? Det är också så roligt att det är hela menyer. Nu har jag inte läst hela boken, utan återkommer med en recension när jag läst klart!

2 kommentarer:

franziengland sa...

Vilken trevlig bok! Jag skulle kunna läsa den utan att ha läst hans tidigare böcker :) . Jag har alltid älskat kokböcker och min mamma lärde mig att det kallas matporr när man beter sig som jag gjorde från jag var cirkus 7 år.
Vilken fin vän du har, sådana är värda massor! Jag har flera underbara vänner och många som kommer ihåg detaljer såsom du skriver. Själv är jag nog inte så bra på det. Har lyckats glömma bort att en av mina allra bästa vänner inte äter fågel t ex och försökt bjuda på kycklingrätter. Pinsamt! Tur att hon älskar mig ändå :) . Själv skulle hon ALDRIG glömma någon viktig detalj om mig.

Boklusen sa...

Är det en ren kokbok eller hur är den uppbyggd? Ser fram emot din recension!