tisdag 4 januari 2011

Disney on Ice idag

Jag och 5-åringen ska se Disney on Ice. Hon har sett fram emot det jättemycket! Man måste ju passa på när man bor på lämpligt avstånd! Hon sitter på helspänn just nu och undrar om det inte ska börja snart. Det är mysigt att ha en mamma-dotter dag tillsammans!
6 kommentarer:

Boklusen sa...

Jag såg den förra året tillsammans med mina barn och det var jättebra. Det tyckte både vi vuxna och barnen. Ha en trevlig eftermiddag!

franziengland sa...

Åh, så mysigt! Hoppas ni får se en underbar föreställning tillsammans! Jag åkte till Göteborg med våra båda flickor och såg Disney on Ice när de var små. Jag minns att vi lyssnade på Mio min Mio i bilen när vi körde dit (varför kommer man ihåg sånt???). Sedan bodde vi på det hotellet som är på en båt... Pappa och lillebror fick stanna hemma. Malin fick en mysig Disney-pyjamas... Enjoy!

Miss E sa...

Åh vad trevligt! Jag och sambon ska se Disney on ice på söndag med 5 av hans syskonbarn. Det är något jag längtat efter länge.

klok som en bok sa...

Jag längtar efter att min dotter ska bli lite äldre så vi kan gå på sånt tillsammans, och att det kommer i närheten av där vi bor. Men bio också hade varit kul när man kan gå på det ihop.

Jag läste kapitel 26 ut i offerrit...

Miss E sa...

De är mellan 4-10 år så det ska bli väldigt spännande. Hade ni det bra idag?

Boktokig sa...

Boklusen: Det hade vi!

franziengland: jag känner igen det där med att komma ihåg ovidkommande detaljer. Fast de gör ju också minnet mer levande.

klok som en bok: Tiden kommer fortare än du tror! Ja, bio är mysigt med. Bara att göra något speciellt tillsammans är kul!

Miss E: Vi hade det mycket bra idag!