lördag 1 januari 2011

Dagens fundering - Dagen efter läsning

Så här på nyårsdagen känner nog många av att de druckit gott dagen innan. Vi drack inte så mycket att jag känner av det idag, men däremot känner jag mig lite trött eftersom jag inte sovit ut. Det blir inte så när man har barn.

Vad passar då att läsa dagen efter en fest? Jag skulle säga en spännande deckare eller thriller. Absolut inte någon vackert skrivet långsam bok. Jag skulle inte kunna uppskatta dess storhet. Jag känner inte heller något sug efter att läsa varken kakbok eller kokbok, däremot känns pizzamenyn väldigt lockande!!! ;) Jag skulle inte heller orka med någon komplicerad relationsroman, utan en glad må-bra bok passar nog bättre. En älskad barnbok eller en ungdomsbok à la Sarah Dessen skulle jag också kunna tänka mig!

Vad är ditt tips på dagen-efter-läsning?

2 kommentarer:

Amy sa...

Jag började på Nattfjäril av Jessica Kolterjahn idag. Lite konstig än så länge.
Igår efter tolvslaget (när fyrverkerierna slutat och vovven lugnat ner sig och somnat) läste jag Mitt nya jag av Sophie Kinsella. Låg kvar på soffan till jag läste ut den runt halv fyra på morgonen. =)

svartanova sa...

Jag läste ju ut Lyckan, kärleken.... igår och det gick mäkta segt. Idag började jag på Tre sekunder och det var lite skillnad! Den läser ju sig nästan av sig självt!
Gott nytt 2011 önskar jag dig!