söndag 5 december 2010

Idag och ikväll

Idag har det inte blivit läst något, men jag påbörjade en julig bok igår. Jag ska berätta om den så fort som jag har läst lite mer i den.

Idag har jag och min mamma har varit och shoppat kläder. Jag har hittat en fin julklänning, men attans vad svårt det är att hitta röda kläder i år! Röd är den färg som jag gillar bäst, så jag ville hitta någon fin tröja. Men det var tyvärr verkligen inte det lättaste!

Ikväll ska jag och min man på konsert. Mamma ska vara barnvakt. Det ska bli så kul! Vi har inte varit på konsert på 6 år. Så ni kan tro att vi ser fram emot denna! Det är vårt favoritband som spelar och det är en av deras sånger som vi har som vår sång. Vi lyssnade nämligen mycket på dem när vi blev tillsammans.

8 kommentarer:

Amy sa...

Jag älskar också rött, året om!! =)
Ha det så trevligt ikväll.

klok som en bok sa...

Låter trevligt, ha så kul!

Hanneles bok-paradis sa...

alltid kul med konsert

Boklusen sa...

Vad roligt att gå på konsert! Ser fram emot att läsa om din juliga bok!! Ha en kul kväll!

franziengland sa...

Jag gillar också rött :) . Har faktiskt inte koll på om det är en svår färg att hitta i år... Tycker jag har sett en del här, så du får väl ta en tur till London, ha ha.
Hoppas det var en bra konsert, så kul! Vilket band var det?
Jag har en fråga. Går det att söka efter en speciell bok på din blogg? Om jag t ex vill läsa en bok, men först se vad du tyckte om den.

Miss E sa...

Hoppas ni fick en trevlig konsertkväll!

Boktokig sa...

Det var en mycket bra konsert!!!

Karin sa...

Jag skulle köpa något rött att ha upptill åt en tonårsdotter till julkonsert i nästa vecka och stegade glatt in på Lindex med en rabattkupong i högsta hugg. På hela damavdelningen fanns inte ett enda festligt rött plagg! Det närmaste jag fann var en oversize skjortblus.