tisdag 9 november 2010

Snön den bara vräker ner

Fast jag är ju lite annorlunda (eller lite eljest som man säger i mina hemtrakter). Kanske märks det är jag är från Norrland. För jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt att snön kommer! Jag får lite så där inför-jul känslor. Så ikväll blir det te, ljus och någon mysig bok att läsa. Kanske jag ska leta upp någon vintrig bok. Någon borde väl stå i min hylla. Fast först måste jag läsa klart Easter Parade.

6 kommentarer:

Boklusen sa...

En till norrlänning... Kul! Jag är från Ångermanland, du då?
Håller med om snön, men jag älskar våren också så den får inte ligga kvar för länge.

klok som en bok sa...

Älskar också snö! Har dessutom ingen bil som måste skrapas:-)

Karin sa...

Nog är det norrländskt alltid! Visst är det fantastiskt med en årstid som gjord för mysfåtölj, temugg och bok i kombination. Om den inte bara var så lång den där vintern - jag tycker det funkar rätt bra med kombinationen filt, solsken och bok också.

Cathrine sa...

Det är mysigt med snö, men inte när det bara vräker ner och allt är blött. Då är det bättre att stanna inne framför brasan med boken och tekoppen :)

Anonym sa...

Jag tycker också det är supermysigt när snön kommer! (Jag är visserligen från Småland, men är inflyttad norrlänning sen snart två år ;) )

Boktokig sa...

Härligt att höra att det finns fler som jag!

Cathrine: Jo, det är mysigt inne. Det kan vara jobbigt att t ex styra barnvagn ute när det snöar. men inne är det alldeles underbart!

Karin: Bara det inte är för varmt! ;)