torsdag 25 november 2010

Så får man vara ledsen igen

Vad är det man brukar säga? Otack är världens lön?
Den enda frågan är just nu... hur laddar jag om batterierna efter det här?

8 kommentarer:

Karin sa...

Nu vet jag ju inte vilka tråkigheter som drabbat dig idag, men jag känner väl till citatet Otack är världens lön. Det gillade min mormor att säga, och hon kunde också tröstande säga "Du får din lön i himmelen". I morgon är det fredag, och då tycker i alla fall jag att det oftast känns lite extra kul.

franziengland sa...

Usch, det låter inte alls som någon bra dag...!
Men först och främst är det viktigaste att du vet själv att du gjort något bra och det är det VIKTIGASTE! Och säkert vet din familj och flera vänner det också. Och så alla dina bloggläsare som är JÄTTETACKSAMMA för allt du skriver. Du får låta det väga över lite mot dagens tråkiga!
Kanske, kanske kan du också lära dig något bra för framtiden från dagens erfarenheter och då har de inte varit helt bortkastade!
Vår dag började väldigt uppåt, sedan blev det en del neråt och nu känns det ganska bra igen.
Instämmer också i det Karin skriver och fredag blir säkert en bra dag :) .
Stor kram med glada tankar!

Rondine sa...

:(
Det lät inte bra?
Bokchatt på söndag?
Blir det av?
Tid?

Lisa H sa...

Å nej! Vad tråkigt att höra att du är ledsen.. :( Vet inte hur jag kan hjälpa eller vad jag kan säga.. Men tänker på dig.
Kram från en bokvän

klok som en bok sa...

usch det låter som något tråkigt som har med ditt jobb att göra. Jag har många gånger tänkt att lärare måste vara ett av de mest otacksamma jobben som finns:-)Jag avskydde de flesta av mina lärare när jag gick i skola och även om jag gillade dem så visade jag knappast det då. Men nu så där 20 år senare så kan jag tänka att de gjorde ett riktigt bra jobb:-)Är man lärare så måste man verkligen kunna se sin belöning på väldigt lång sikt. Ja, jag vet inte om det har något med ditt jobb att göra över huvud taget, jag bara babblar på:-) Men det är ett viktigt jobb i alla fall, även om det nog ofta är otacksamt. Du får läsa någon upplyftande och rolig bok och krama dina barn, det brukar hjälpa:-)

Boklusen sa...

Tråkigt att läsa att du drabbats av "tråkigheter". Enda trösten är väl att det mesta brukar kännas bättre efter ett tag, även om man inte tror det när man drabbats. Jag håller tummarna för att det snart känns bättre för dig!

Hanneles bok-paradis sa...

ta inte saker personligt..

Boktokig sa...

Tack snälla, snälla ni för alla värmade ord och fina stöd. Det kändes faktiskt bättre när jag på kvällen och nästa dag läste det ni skrivit!